maanantai 1. elokuuta 2016

PowerPark


  Olin perheen kanssa mökillä ja päätimme lähteä käymään PowerParkissa, joka on huvipuisto. PowerParkiin oli noin puolitoista tuntia matkaa. Matka meni nopeasti ja pääsimme perille.
 Ihastelimme siskoni kanssa laitteita ja ajattelimme missä järjestyksessä menemme laitteisiin. Ennen huvipuistoon menemistä kävimme syömässä.
 Huvipuistossa lempi laitteeni oli sellainen kuin Cobra se oli iso vaunu joka kiemurteli, meni pää alaspain ja meni myös takaperin.Sitten toinen suosikkini oli sellainen vihreä laite jonka huippunopeus oli 110km tunnissa. Sen nimi oli Junker. Kävin kaikissa laitteissa paitsi en niissä mitkä oli tarkoitettu ihan pienille lapsille. PowerParkissa oli myös teatteri näytöksiä ja pelihalli. Ja paljon karkkikioskeja.

 Huvipuistossa oli lämmin ja kaunis sää paitsi yhdessä vaiheessa tuli vähän vettä.

 Olimme PowerParkissa noin 6 tuntia. Olisin viihtynyt pidempäänkin, mutta huvipuisto meni 7 mältä kiinni. Powerpark oli todella kiva paikka suosittelen kaikille. Aion joskus mennä uudestaan. Sieltä löytyy kaikille jotain esim yksi siskoistani ei ole mikään laitehirmu, mutta hän pitää hevosista ja PowerParkissa oli myös hevostalli missä hän kävi ratsastamassa.           Aatu














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti