perjantai 28. huhtikuuta 2017

Inspis esitykset ja VAPPU

Meillä oli tänään Vapun kunniaksi inspis esityksiä 2-4-6- luokkalaisilta. Meidän luokalta tuli kaksi esitystä. Toinen oli kummiluokan kanssa esitetty bändi, jossa kuutoset soitti ja ykköset lauloivat. Toinen oli Jennan ja Sannin tanssiesitys. 
Oli hulatanssia, laulua, tanssia, bändiä ja akropatiaa. Tansseja oli eniten ja 2-luokilta tuli esityksiä paljon. 
 
Esitysten välissä meillä oli yhteistanssi (power mover). Musiikkina oli älä tuu dropaa mun tunnelmaa ja siihen oli yhteinen tanssi, jota oli opetettu kaikille. "Ohjaajat" oli lavalla ja näytti mallia.
 
MIELIPITEET:
(IDA) Mielestäni tämä inspispäivä on kiva, koska saa seurata muiden esityksiä. Itse tykkään temppuesityksistä. Hulatanssi oli kiva, koska se oli erilainen ja uusi juttu. Oli myös kiva kun yhteistanssi oli välissä niin sai itsekin vähän liikkua. Jälkeenpäin ja esityksen aikana olisin halunnut itsekin mennä tekemään lavalle jotain. Meillä on nimittäin ollut ennenkin esityksiä ja ne ovat ollut kivoja. Oli muutenkin kiva päivä!
(ELLI) Mielestäni on kiva katsoa esityksiä jotka on hyvin suunniteltu ja mietitty. Se on myös kiva kun muistan joskus 1-3 luokilla minua jännitti PALJON mennä esiintymään koulun eteen ja nyt kun en enää oikein halua mennä sinne niin on kiva katsoa muiden esityksiä. On ollut kiva päivä ja alkaa VIIKONLOPPU!!

Ida L&Elli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti