keskiviikko 10. elokuuta 2016

Kesälomareissu

Lähdin äitini, mummini, tätini ja serkkuni kanssa Kuusamoon keskiviikkona 20.7.  Matka kesti Kuusamoon noin 13tuntia. Matkalla kävimme kuitenkin syömässä ja juomassa kahvia. Pitkän matkan jälkeen kuitenkin pääsimme ehjinä perille. Kun saavuimme mökille kello oli noin 20.00. Menimme myös Oskarin kanssa kalastamaan illalla. Kello oli noin 23.30 kun menimme nukkumaan. Yön nukuin hyvin, koska päivä oli pitkä.

 Seuraavana päivänä menimme Kiutakönkäälle. Kiutakönkäällä oli todella isoja kuparinpunaisia kallioita, joiden välissä meni pitkä koski.

 Seuraavana päivänä meidän mökille tuli sukulaisia, jotka toivat meille kilon muikkuja. Juttelimme heidän kanssaan paljon, ja joimme kahvit.

Minä ja Oskari menimme kalastamaan illalla, mutta emme saaneet yhtään kalaa, paitsi katiskassa oli hauki. Illalla paistoimme muikut ja menimme nukkumaan.

 Seuraavana aamuna menimme aikaisin kuvaamaan maisemaa, koska se oli sumuinen.
Kun olimme kalastamassa, meille tuli taas vieraita joiden kanssa juotiin kahvit. Pistimme myös tutun kanssa verkot.

Muut päivät kuluivat kaupoissa ja mökillä uiden ja saunoen. Menimme myös sukulaisten luokse kylään toiseksi viimeisenä päivänä. Kun lähdimme Kuusamosta, olimme olleet siellä viikon eli lähdimme 27.7 takaisin Saloon. Matkalla tätini meni Seinäjoen asuntomessuille. Sillä aikaa minä ja Oskari menimme Duudsonien activity parkkiin. Menimme myös Seinäjoella syömään pizzaa. Loppu matka meni myös hyvin, vaikka eksyimme Pertteliin. Mielestäni reissu oli kiva :D



             
Kiutaköngäs












Paistetut muikut

Kalasaalis

Aamumaisema



















                   
Eerik

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti