perjantai 3. kesäkuuta 2016


Meillä tuli historiassa aiheeksi viikingit. Opiskelemme viikingeistä erilaisella tavalla. Tutkimme viikinkejä ja teimme kaikenlaisia asioita esimerkiksi jotkut teki puusta aseita ja jotkut pahvista laivan. Teimme myös luokastamme neljä heimoa, joista teimme lyhyen kirjan. Minun heimon nimi oli Liimaletin valtakunta. Minä, Jenna, Ida, Alina ja Ilmari teimme luokkaamme ison viikinkilaivan. Parasta siinä oli se kun minä ja Ilmari teimme pahvista laivaamme keulakuvan, joka oli lohikäärme. Laivasta tuli hieno ja olemme siihen tyytyväisiä. Laivan nimi on Lohikäärmeenveri.
  Teimme myös ison kuvistyön missä oli kuva, joka oli jaettu osiin ja jokainen teki yhden palan. Paloja piti vertailla toisiinsa, että ne näyttäisivät hienolle. Esimerkiksi värit piti täsmätä viereisen palan kanssa. Työ oli mielestäni yksi tämän lukuvuoden kivoimmista töistä. Minun palassani oli possu, jolla oli kirves ja kilpi kädessä. Se onnistui mielestäni ihan hyvin. Teimme myös riimukivet, joihin sai kirjoittaa viikinkiaikaisilla kirjaimilla jotain viikinkeihin liittyvää. Keskustan sai koristella.
  Tiistaina vanhemmat ja muut saivat tulla katsomaan luokkiin mitä niissä oltiin tehty. Meidän luokassa esittelimme työmme. Yksi ryhmä oli myös tehnyt lyhyen elokuvan, joka pyöri luokassamme. Oli ihan kivaa mutta kyllä edelliset kevätjuhlat ovat olleet parempia.
                                                                                                                      TUUKKA JA AATU

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti