keskiviikko 14. syyskuuta 2016

Vesiseikkailu

Vesiseikkailu Olimme keskiviikko aamuna Piispalan uimahallissa ohjatussa vesiseikkailussa. Kun tulimme uimahalliin, ohjaaja kertoi uimahallin sääntöjä. Sen jälkeen menimme vaihtamaan uimapuvut ja menimme altaille. Sitten meille kerrottiin ohjeita pisteille mitä tulimme tekemään. Ensimmäisellä pisteellä pelattiin erilaisia vesipelejä. Esim. Koris, lenttis ja piimä.
 
 
Toisella pisteellä hypittiin hyppytornista jossa oli yhden ja kolmen metrin plonkut. Siinä oli tarkoitus tehdä lapussa olevat hypyt.
Kolmannella pisteellä sukellettiin renkaita. Se oli aika helppoa ja kivaa muttei paras juttu. Renkaat olivat erilaisia joihin olimme tottuneet ja se piste kului nopeasti. Neljännellä pisteellä piti yrittää päästä istumaan patjan päälle ja istua selkä suorana. Se ei ollut mielestämme helppoa. 
Mielestämme Vesiseikkailu oli todella kiva ja meillä oli hauskaa. Pisteiden suorittamisen jälkeen meillä oli vapaata aikaa uimahallissamme ja saimme vapaasti tehdä mitä halusimme. Sen jälkeen mentiin suihkuun ja saunaan ja laitettiin vaatteet päälle ja lähdettiin. Semmoinen oli Vesiseikkailu Piispalassa. :) Tekijät: Jenna, Ida ja Sanni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti